» SJUK HUNVAKT

Jaaa. En text alltså.. Är en sjuk hunvakt eftersom mamma är i Tyskland, så måste vara hemma hos mamma(pappahelg) och passa Märta... Hon litar inte tillräckligt på mina bigbrothers I guess! Aja det är fett nice iallafall. Angående min fot har jag hälsporre.. Inte lika nice... :( men vill inte prata mer om det så här e en fin liten bild på min kära lilla syster!

» bilder ännu en gång och inlägg senare

Här får ni några bilder! Lägger upp lite '''text'' senare så ni får något att läsa! :)

» dålig uppdatering

vet, men orkar/hinner inte... så här får ni bilder istället och skriver kanske någon gång under helgen!

» Flåt

Hahaha inte bloggat på ett tag... VET DET! Men ajajajajajaja förlåt eller något ^^ Det har inte hänt så mycket. Har tävlat... Skadade foten.. Så nu är det kryckor som gäller! Hehe smidigt!!! Är på skriv humör nu.. Så hade gött jao.

» Heja heja på dej tjo

Somsagt varit hos syrran idag. är hos pappa nu o ska gå till mitt kära rum o kolla på film! Ha det bra så uppdaterar jag bättre imorgon! puss på er

» O tjena hallå hejsan

Har som sagt varit med Elin; igår till idag (till träningen). 
Vi har kollat på film hela tiden och somnade typ vid 3-4 om ni vill veta ^^  Haha nä men finare bästis finns inte! 
Träningen var kul, fast mår piss nu :( Kallsvettas o skit men jag överlever nog. Imorgon vet jag inte om jag kommer skriva så mycket (kommer nog göra det iafa men). Ska till min syster Ebbas grav i Västerlanda och tända ett ljus :) Hon dog efter 40 min och kunde inte leva utanför magen eller något sånt. Hon födde 3 år tidigare än mig tror jag... vet inte riktigt.  
 
Ser på hem till gården nu och har 3 avsnitt kvar så Hejdå!