» Elin

är med mi major amigo :D


» Tidsinställt....

Känner att jag itne orkar blogg så mycket idag så skriver två samtidigt och ett av dom är alltså tidsinställt. Det här då ^^
 Fast vad ska jag skriva? Haha jag vet inte....  Eller jo här får ni en dikt och några vackra bilder...
 
Det finns ingen jävel som förstår hur sorgen svider
Det finns ingen jävel som förstår vad jag säger när solen inte skiner
Mina tårar droppar ner till döden
Människan har fan inga bra öden
 När du läser detta är jag kanske död
Älskling det är lugnt jag lovade att älska dig i lust o nöd
Nej, gråt inte igen
Vi ses ju sen
Det finns ingen jävel som förstår hur hårt jag lider
Det finns ingen jävel som förstår att jag är en krigare som strider'
 
 
 
seeyah
 
 
 
 

» Tjoooode lo

Hahaha skulle bara skriva här nu för att berätta för världen att jag är otroligt sugen på choklad vilket jag varit i snart 3 veckor -.- Så om någon vill tjäna en kram eller två så kom gärna hit med en god chokladkaka eller en kladdkaka kanske.... Tack på förhand

» Heejsan

Ska gå ut med Cleo nu ^^ våran kära hund jao. En av dom...

» film

barn film nu då :D ni får reda på vilken imorn...


» TRÄÄÄNING

Fy fan va segt... Legat i sängen med pyamas hela dagen och ska snart åka o träna... Tur att det bara är en timmas träning dock. Haha för er som inte vet så går jag i Taekwon-Do vilket är en koreansk kampsport grundad av General Choi Hong Hi. Har gått i det i 5 år nu. Kan berätta mer om det någon annan gång. Ska försöka få upp mitt hår nu.

» Brist på fantasi... KANELBULLE!!!!!!!

KANELBULLAR E FAN NÅGOT AV DET BÄSTA SOM FINNS
Idag ska jag bara chilla i min säng :D HAHAH

» TITANIC

Kollar på titanic nu :3 Halvägs in i filmen!

» Gulligt!

En tjej jag känner hade hittat min blogg! Så hon gör ''reklam'' för den på msp! Så gulligt.  Hon döpte gubben till Fridolf också.Jag tyckte det var så fint att nu har jag lovat henne att hjälpa till med hennes gubbe där så hon går upp i level! Det kommer bli nice.
Spelade det själv en gång i tiden men när jag var i lvl 5-7 så blev min gubbe hackade och raderad(sad face). 
 
Här är en het bild på mig också! ;) Den är tagen efter att jag klippt mig... Men det syns inte på bilden... Tror jag? haha synd det.
ser lite fail ut men men

» IKEA

Har varit på Ikea idag:3
köpte negerbollar! Och nu kanske det kommer någon som säger att det inte heter negerbollar men lyssna här nu.

Jag är inte racist eller något men det heter NEGERBOLLAR och ni ska veta att det är så jäkla gott att det borde tas som en komplimang tycker jag! :)

Btw mamma toppade mitt hår nu/förut bild kommer sen kanske!

Ni får ha det så bra mina strumpor!

» Ohlala

haha Just nu ligger jag i min säng och gör? Inget... Har tråkigt... Och tänker självklart på just den killen! 
Men ni får ha det så bra och jag kan bjuda på en fin bild på mig som den skumma person jag. för att inte tala om sexiga

» Shiet

Hittade nog en av världens finaste designer! Den är helt underbar och detaljerna är absolut awsome. 
Jag kikade in på hennes blogg som också är väldigt väldigt väldigt fin :D Så http://exeggutor.se/# Tycker ni borde trycka där...
 
 
Men nu ska jag kanske spela gitarr vilket jag är helt värdelös på men men. hahhah det var ett skämst faktiskt.... Ska ge den till Felix för den är bara i vägen...
 
 
HEJSVEJS
 

» Fu

Trött.... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....

Hahaha såg att några tittat in på min blogg... En fråga till er :) Hur fan hitta ni hit?

» Om mig....

Okej.... Jag är en inte så normal tjej på 13 år... Antar att det är därför jag blivit så fjortis :( Ska berätta om mig själv nu! :) För att göra det lättare och så att jag slipper sitta här nu och tänka så mycket så klistrar jag helt enkelt in en del från ett svenska arbete vi hade första veckorna nu i 7:an. Fick A på den om ni vill veta :D  Texterna är egentligen mer om hur jag ser ut och om min humor.... Men kan beskriva hur jag är nu: 
 

OM MIG

Jag är då en tjej....Jag tränar taekwon-do och tycker det är kul? Det är en kampsport för er som inte vet. Har tränat det i 5 år nästan exakt... Har en bästis (säger man så fortfarande).... Hon är bäst efter mig! :) Jag har ingen fritid... Haha jo men gör inget då... kollar på facebook. Sant faktiskt. Jag tycker det här är extremt tråkigt så är det något ni vill veta så skriv en kommentar med en fråga! 

 

MITT UTSEENDE

Mitt utseende skiljer sig inte så mycket från andra. Jag är medellång och varken jätte smal eller jätte stor. Mitt hår är inte riktigt blont utan mer råttfärgat och det är varken lång eller kort. Jag tycker att jag är rätt normal. Mina ögon är gröna vilket jag ärvt från pappa . Jag har en brun prick i ena ögat precis som Felix. Det enda som jag har som inte alla har är att mina tänder är väldigt vita. Det får jag höra ofta. Jag är inte jätte förtjust i kläder och kan gå i vad som helst som jag gillar. Men oftast så är det jeans och T-shirt eller något liknande. Enligt mig själv är mitt huvud ganska litet. Men annars är det inte så mycket mer. Det här kommer låta lite konstigt eftersom många säger att man är på ett visst sätt om man tycker om något med sig själv men jag verkligen älskar mitt leende. Det får mig att må bra och man ser nästan alltid mig med ett leende på läpparna om inte något är lite fel!

 

MIN UDDA HUMOR!

 

Jag själv tycker att min humor skiljer sig lite från andra och skrattar åt nästan vad som helst. Min humor är udda helt enkelt och det är svårt att förklara men inte alla förstår varför jag skrattar åt vissa saker. Öken humor... Haha det var rätt kul. Kanske är jag övertrött när jag skrattar åt dåliga saker men det skulle betyda att jag jämt var

 

övertrött. Att skratta är roligt. Fattar du det? Jag skulle ta det som ett skämt. Ibland får man höra att man är wierd pga sin humor. Det är ofta den folk dömer personer efter. Men humor är det bästa som finns om man bortser från några andra saker.... Dålig humor ännu bättre! Det visar att man inte anpassar sig efter andra utan verkligen skrattar åt det man själv tycker är kul. Jag tycker det är roligt med små korkade kommentarer som samtidigt inte är dumma. Oftast är det seriösa kommentarer folk säger som får mig skratta. De blir på något sätt roligare. Jag vet inte om det är bra att det är så men det är kul iallafall. Att hitta en person med samma humor borde vara den första uppgiften i sitt liv. Då lever man längre tror jag.... Haha!

 


Om du orkat läsa hit borde du få en påse djungelvrål! 

 

Haha ne men. Hejdå ^^ Ska hitta på något kul nu :)

 

 

 


» Sho Sho

Jag o blogg.... Trodde adlrig det skulle hända.... Men antar att jag måste spamma något a nnat än facebook :) Men iallafall. Jag ska försöka fixa design och sånt så fort som möjligt och berätta om mig själv senare. Nu ska jag kolla klart på Hem till gården (Emmerdale) Som den nörd jag är.

» Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.