» Nattstad

byter till nattstad nu :)
6507617558

» troll

Är hos pappa... tappa bort min kära ring igår... :(

» Fuck it..heu btw

Heuuj .
Jag kan börja med att säga att jag lever.. Än så länge :) Funderar på varför jag ''bloggar''. Eller det är ju liksom ingen som läser den. Bara dom som vet att jag har en blogg? Iallafall. Hata mig.!

BTW jag kommer INTE dö, om jag får hjälp snart :)

» This is a hard thing to do

Tiden är inne... Jag ska berätta saker ingen någonsin fått veta. Saker jag skäms över. Saker jag är beredd att berätta för mig själv. För seriöst, det är bara jag som läser min blogg? Eller jag vet inte... Kan ju ha det här som tidsintsällt så lägger jag upp ett någorlunda roligt istället. Okej...
 
 
Jag är kär i den hära killen som jag verkligen tycker om. Problemet är att jag tror/vet att han inte gillar mig. Det jobbiga är att jag hatar mig själv. 
 
När jag dör vill jag att människor ska sörja men jag vill inte att de ska skylla på sig själva. Jag vill bli ihågkommen och jag vill att människor tycker synd om mig. Det skulle vara underbart att vara ett spöke. Att först dö och sedan kunna se hur människor reagerar när jag dör... Skjut mig någon. Ge mig cancer jag förtjänar det.... Snälla.... 
En annan ''kul'' grej är att jag mår verkligen dåligt utana att veta varför. Försöker dölja det så bra som möjligt men när folk upptäcker det måste jag skratta och låtsas som att allt är okej. Men det är inte alltid så lätt....
 
Den här jobbiga grejen jag ska göra är att försöka reda upp saker. Jag får antingen dö eller så får jag väl hitta på ett bra sätt. För även om jag dör så skulle jag ju inte kunna bry mig om saker för då vore jag ju död. Mår bara skit.... Det är jobbigt. Jävligt jobbigt. 
 
Och sen så är det ju den här andra killen i Grekland som jag saknar så jävla mycket. Jag gråter på nätterna jag äter inte. Det dödar mig långsamt. Vet inte ens hur han känner för mig och aa visst han kanske gillar mig men det visar han inte. Och varför skulle han gilla mig när jag inte ens är perfekt. Jag kan inte mäta mig med andra tjejer i hans närhet. Tjejer som gillar samma saker som honom. Som han kan träffa istort sätt när han vill. Jag bor på andra sidan Euopa. Det funkar inte att träffas i 1-2 veckor en gång varje ¨år och inte prata imellan. Det var väll rätt bra i början. Men då var det jag som påbörjade alla våra väldigt korta konverastioner. Jag vill inte att det ska vara så. Jag vill inte vara den dära tjatiga tjejen som han prata skit om. Det går väldigt fort nu därför det kan finnas många stavfel och så vidare.  Så mitt tips till er (mig själv) blir aldrig kär om det inte varar för alltid. OCH HUR FAN SKA MAN VETA DET? 
 
Det gör man inte och det är det som är problemet. Jag vet inte varför jag blir så jävla kär så jävla lätt. Jag vet inte varför jag är den hemska människa som jag faktiskt är. Men en sak vet jag. Jag mår dåligt av det. Jag mår dåligt av mig själv . Visst vissa förhållanden jag haft har varit underbara en period. Men samtidigt har det funnits något där som gjort att det inte funkat. Men med min grek kille så var det underbart och jag tycker fortfarande lika mycket om honom cirka 196 dagar...  Det är ett halvår och nästan 200 fucking jävla dagar. Jag vill verkligen att det ska vara vi men han är äldre och visst åldern är en siffra. Men inte4 enligt alla. Jag gillar honom men min mamma skulle aldrig tillåta att det var vi två. Jag älskar min mamma mer än någon annan. Men hon måste sluta vara ås beskyddande. Jag vet att det är för mitt eget bästa men jag måste få vara med honom. Och om jag gillar honom nästa gång vi träffas och han gillar mig så är det på riktigt. Då har det gått ett år. Ett helt år. TYP iallfall. Jag vill verkligen att han ska gilla mig. Det skulle betyda så mcyekt. Men samtidigt finns det ju killen som går i min klass som jag gillar. Han betyder också mycket men inte på samma sätt. Det är nästan självklart för mig att jag ska välja honom men jag vet inte. Det finns något inom mig som säger att jag ska välja greken. 
 
 
Nu skriver jag bara långsammar och långsammare. Vet inte om jag kan prata från mina tankar längre så ska nog sluta . Runda av lite. Jag vet inte när ni kommer få se det hära inlägget men det kommer väll en tid då ni gör det. Kommer nog bara ta ett randoem datum.....
 
Mår mycket bättre av att skriva av mig. Få skriva alla känslor jag har och berätta hur jag verkligen känner . Även om det bara är jag som läser kan det vara kul att läsa det hära i framtiden. Kan ju berätta att jag skrivit det här 2012-12-25 ;)
 
Hejdå

» 32 Frågor om året som gått

Htittade detta på google. Bestämde mig för att svara på dessa 32 frågor. Svarar nu cirka en vecka innan nyår så vem vet det kanske händer något imellan men orkar jag så ändrar jag!
 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?:  Gått/går på kryckor.
2. Höll du några av dina nyårslöften?:  Kommer inte ihåg vad det var men ja det tror jag.. typ
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Ja, eller ah vänner och vänner ^^
4. Dog någon som stod dig nära?:  Farfar men vi stod nog inte jätte nära.
5. Vilka länder besökte du?: Grekland <3
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?: Nej inte vad jag kommer på sådär.
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?: 21 December. Då jorden skulle gått under. Och så 31 maj... Då åkte vi till grekland..
8. Vad var din största framgång 2012?: Rött bälte i Taekwondo
9. Största misstaget?: Att tävla så att jag fick hälsporre och bli kär
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Hälsporre och början av året grejer med magen.
11. Bästa köpet?: Oj vet inte men Zlatan boken var grym
12. Vad spenderade du mest pengar på?: ÖÖh de jag fick betala för kostnaden till internet i Grekland...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja, Grekland.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Summer paradise, påminner mig om Grekland, sen så Euphoria-Loreen , vann ju Eurovision.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Vet inte har varit väldigt ''ledsen'' länge men samtidigt glad
16. Vad önskar du att du gjort mer?: pluggat
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Tänkt
18. Hur tillbringade du julen?: Hemma, sämsta julen. Förlåt...
19. Blev du kär i år?: Jaaa
20. Favoritprogram på TV?:  HEM TILL GÅRDEN YEAAAH
21. Bästa boken du läste i år?: OJJ, ehm hungerspelen...
22. Största musikaliska upptäckten?:  loreen, sen så var det ju X-factor
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?:  Åka till skrivarlägret.
25. Något du önskade dig men inte fick?: Vet inte :s
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?: Ojj var rätt länge sedan men var nog hemma. fredag den 13 ...
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Att killen jag gillar älskade mig.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012?: Ingen aning.
29. Vad fick dig att må bra?: Elin 
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: MotoGP förare antagligen
31. Vem saknar du?: nämner inga namn.
32. De bästa nya människorna du träffade?: Nämner inga namn men några greker jag träffat i grekland